what a day and night

I fredags kväll gick jag och la mig och trodde att jag hade hela morgondagen planerad från början till slut. Men när jag väcktes av Niclas väckarklocka och inte min egen, visade det sig att jag hade haft fel. Dagen blev inte som jag tänkt mig, den blev bättre! Det visade sig att klockan bara var tjugo i åtta och Niclas talar om för mig att jag har 20 minuter på mig att klä på mig och gå ner till vägen där en bil skulle vänta på mig. Den organiserade människan i mig fick panik, hur skulle detta passa in i min planering?? Med tusen frågor får jag i alla fall på mig mina kläder, tassar ner för trappan och ser att det inte alls står någon bil där. Jag öppnar dörren och blir nervös för vad jag ska göra. Jag hinner ta ett steg ut innan jag hör kameraknäppningar från min högra sida.

Tesso, i full fart med att ta kort på sitt förvirrade offer. Jag hinner inte mer än pusta ut för att jag känner igen människan som möter mig, innan jag uppfattar en motorcykel hjälm på marken i ögonvrån. Och ja, mycket riktigt, efter ett tag kommer där en skit snygg motorcykel..som jag inte känner igen. Nervös igen, vem är människan jag ska åka med? Tesso trycker på mig hjälmen och då inser jag att hon kommer antagligen inte följa med. På en motorcykel kan man bara vara två. Jag kliver på och greppar lite försiktigt motorcykel killens jacka, vart ska jag annars hålla? Det var inte mycket till säte för mig, en liten sits utefter däcket. Motor vrålar och vi är på väg, vi hinner åka en meter innan jag slänger armarna runt magen på föraren. Annars skulle jag antagligen glida av och dö. Här sitter jag, i princip nyvaket och förvirrat tillstånd, bakom en galen förare och är livrädd för att dö men samtidigt en otrolig lust att skrika av glädjen som farten för med sig. Jag har ingen aning om vart vi ska, förens han svänger in tillbaka in i stan. Då misstänker jag att vi ska tillbaka till min trygga vän.

Det visade sig vara rätt, vi mötte upp henne vid kyrkbryggan där hon dukade upp frukost åt mig. Det var jätte mysigt! Lite kalla vindar som vi klagade över, det skulle jag aldrig ha gjort nu i efterhand när jag vet vad jag hade att vänta. Efter frukosten håvar tokfia upp min bikini och säger åt mig att hoppa i vattnet och hämta antingen en ballong eller en tennisboll som hon är i fullfart att släng i, beroende på vad jag fick upp följde därefter en utmaning. Jag får panik. Vi sitter tidigt en, ja, höstmorgon och klagar över att det är lite kallt och då vill hon att jag ska bada??? Självklart, med dåligt samvete, vägrar jag med tårar i ögonen. Vilket jag hoppas ni kan förstå. Jag kom undan, men inte lindrigt. Tesso hade sett att en ballong hade flytigt bort till bryggan brevid, jag fick springa dit bort i bikini och hämta den. Människorna som var på morgonpromenad fick i alla fall något att tala om. Jag kommer tillbaka med en rosa ballong i min hand, som Tesso tar och talar om vilket uppdrag jag nu fick, jag hörde inget, allt jag såg var hur hon slängde tillbaka ballongen jag kämpat så för tillbaka i vattnet! "Ja den behöver vi ju inte mer", sa hon och jag stod och gapade.

Tillsist fick jag tillstånd att klä på mig igen och i belöning fick jag en kopp kaffe och ett kuvert med mitt uppdrag. I kuvertet låg en lista jag skulle inhandla och fixa. Jag fick använda mig av bil två gånger, ringa tre gånger och använda en viss summa pengar. Nu var det dags att använda huvudet, vilket jag bra. Jag klarade det och så käkade vi senare lunch på nya stället Bellas här i stan, jätte bra! Vi hann även med en titt in i Tess mammas nya fiiiiina lägenhet. Senare när allt var klart, fick jag 5 min på mig att sammla ihop alla mina saker hemifrån som jag behövde för att göra mig i ordning inför kvällen. Vi skulle åka åka någonstans och göra oss i ordning och äta mat innan vi senare skulle iväg på en förfest. Detta ställe visade sig vara på Hjortronvägen, vid tessos pappa. Där kollade vi på kort, fixade oss, åt jätte god mat igen och självklart hann vi stressa lite med trotts att vi trodde vi hade mycket tid på oss. Men jag var glad, min bästa vän hade gjort min dag! TACK!

David hämtade upp oss senare och vi åkte hem till honom på förfest. Därefter väntade bowling, och då var vi tillbaka till min planerade kväll. Som blev en kanon kväll! Jag hade jätte kul och var omringad med massa glada vänner, kunde inte bli bättre. :) Tack allihoppa!



Ett långt inlägg, utan bilder. Men de kommer. :) See you !




"first of all, you don't know me"

then you look at me

Jag trasslar in mig och du lindar ut mig, vad skulle jag göra utan dig?
duochjag.





Jag längtar till lördag, då har jag hyrt en bowlinghall för mina nära och kära. Sedan blir det årets sista parkfest. Jag hoppas på en rolig kväll och bra väder, vi är laddade! Men det känns som en väldigt lång vecka innan jag kommer dit. Usch, så mycket att göra och så lite tid..


So I put my arms around you around you
And I know that I'll be leaving soon
My eyes are on you they're on you
And you see that I can't stop shaking

check this out

http://youtube.com/watch?v=t9-CS2v8wcc

kolla hela, annars fattar du inte ;)

(och nej, jag fattar fortfarande inte hur jag kan göra så jag slipper länka :( :P )




RSS 2.0