this love was meant to be !

niclas  me

Min suddiga snygging !

Idag har jag jobbat, grattat min farmor och haft jätte snygga kläder på mig. Tänka lägga in en sån där "dagens outfit" som alla andra gör.  Men jag har inte kommit på hur man får bilderna bra på egen hand än haha! :P Men någon gång kanske!
I morrn blire shopping, ÄNTLIGEN!, med tesso och annelie :D Grattis tesso till jobbet hihihi :)

KRAM

ohmy

med risk för att vara efter, men ni måste kolla det här ! ;

http://www.youtube.com/watch?v=i1zuN17t51A

eftersom jag suger och är på helfel humör, orkar jag inte hålla på med att försöka förstå mig på saker. TRYCK PÅ LÄNKEN OCH KOLLA !

Som sagt, idag är jag sämst. godnatt.

Måndag

Jobb idag, pengar pengar, klaaaad! :D Tog mig upp och simmade innan jag gick till jobbet. Det är bland det bästa som finns att starta dagen så! Mmmmm!

I morgon kommer Tesso, jag lääääängtar!

hihihih    glasögon
                N som i nnnniiiiclas!         Jag gilililillar pappas glasögon!

Privileged

Kolla nyss på första programmet av priviliged, verkar helt okej !  Brukar kolla på one tree hill på söndags kvällar, och älskar det som resten av befolkningen. Men nu är ju både det och gossip slut, så det här kommer jag antagligen fastna vid. Jag tycker om att krypa upp i soffan med en filt på söndags kvällar och bara mysa !

från hm, skit bra !
Nagellack från hm, me like !

Intressant helg

Fredags morgonen gryr och jag hade svårt att komma upp ur sängen som vanligt. En fredag som vilken annan fredag, trodde jag. Kvällen visste jag skulle bli intressant och ovanlig, men dagen var det inget speciellt med. Men jo, det visade sig vara en jobbig dag, fick problem på jobbet så jag kunde inte hålla inne tårarna på hela dagen. Det var en hemsk känsla jag fick vara med om, men förhoppningsvis har jag växt som människa. Tesso hämtade mig lite senare än vad som vad från början sagt, grät en skvätt till sen var det bara att börja stressa sig i ordning och åka hem till Anna. Som tur är har jag ju en underbar karl med bil boende med mig, så han kunde skjutsa så vi slapp gå i regnet.

Väl hemma hos anna med ett glas vin i handen och omgiven av många av mina vänner, kunde jag börja slappna av igen. Puh, nu var dagen gjord och nu skulle jag ha kul. Sexparty. Intressant. Det kom en tjej på besök som visade oss både det ena och det andra. Men det var jätte kul! Men lite synd om hon som visade allt, inte lätt att bli hörd när det sitter ca. 13 påverkade tjejer i ett litet rum och talar sex i alla dess former. Och en varning, det är inte så himla lyckat att dricka vin samtidigt som man ska beställa något, jag lyckades (om jag får säga det själv) hålla mig till 400 kronor. Men en i sällskapet, nämner inga namn ;), råååkade handla för ca 2500 :P haha. Sexleksakerna finns även på himmelriket.se !

Sedan blev det utgång, eller ja, vi hann skaka rumpan i en timme iaf. Och min vän Tesso lyckades klara upp en del saker ;) Sedan hamnade jag, tesso och niclas på efterfest hos bettan och johanna, och även kalle var där. Det var kul haha. Första gången jag höll i ett marsvin !

Igår var det kalas för min kusin som både fyllde 19 år och tog studenten! Grattis sa jag med en platta öl. Idag det är mest lugnt, gos med baby och nu har vi även fått besök av David som varit utomlands en vecka. Ujuj, saknad tenniskompis, nästan pinsamt. Haha.
Nu sitter jag och funderar på att det blev ett väldigt långt inlägg, men helgen har varit längre så hoppas det inte gör något! Jag knappar runt lite på ginatricot.se med och funderar på om jag ska beställa en jeans jacka. Har letat länge men inte hittat någon, men den här är jätte fin. Men vet inte vilket storlek jag ska ha..




jolly
Ett exempel på vad vi fick se, känna och kläma på i fredags kväll ! A night to remember.

time after time



I morrn ska jag och tjejerna hem till änna på sexparty, det ska bli skit kul! Haha har aldrig varit på något sådant så det blir intressant. Innan det ska jag jobba heldag, pengar pengar. Sen kommer Tesso och hämtar mig så ska vi ta ett glas vin hos mig innan vi kilar hem till anna. Längtar till i morgon!

Nu kom min snygging hem, så nu blire gos.
You're the best, baby !

Fucked up

Jag utbildar mig till pedagog, där jag får lära mig att man som lärare ska vara med barnen. Leka med dem, uppmuntra dem, vara nyfiken och så vidare, involverad i deras dagar så att säga. Idag på mitt jobb, som vikarie på förskolor, blev jag i princip tillsagd att inte leka med dem. Till tillsägarens försvar kan jag säga att hon hade nog som motiv att jag kunde göra mig illa "i framtiden" om jag tog ut mig för mycket. Men det är bullshit. Jag blev så arg, men som den fjant jag är sa jag inget. Jag ska inte bli en pedagog som bara sitter och dricker kaffe och snackar skit.

Men sen är ju jag beeest med. Fast inte ikväll, då kommer jag vara världens ensamaste.

Today is the day

Jag blev riktigt glad när jag öppnade dörren idag och såg att mitt paket från cocoo.se hade kommit! Inuti fanns mitt armband, som är as skönt! Jag ska börja beställa mer från internet, man blir ju så glad när man hem det!




Efter min korta arbetsdag idag gick jag iväg till badhuset, och simmade en timme. Det var skönt. Sen när min karl kom hem från sitt jobb åkte vi till örebro och kollade runt lite. Och ja, även fast man inte borde gjorde jag några inköp. Bland annat två chinos, svarta och turkosa, för 100 kr styck. Hur kan jag motstå ett sånt kap ? Oh no. På hemvägen höll jag på att svänga in på fel sida av vägen, jag undrade varför bilarna stog åt fel hål och det var inte förrens niclas skrek som jag  förstod att jag var fel. Pinsamt. Usch. 


Och oh ! Hur hemskt var inte Greys idag? Shit vad jag grina.. Sen säger programnissen efteråt att det var säsongens sista?!???!! Det är ju knäppt, får de göra så?!


Jag är usel på detta, jag vill verkligen skriva något roligt men jag suger. Hahah.. ha ha ha. Men eh, so what.


You think you know everything

More than that



Helt slut efter dagens jobb och alla promenader. Träffade Anna med en liten stund och åt mat, men hon kör ju med slut på en trotts att vi bara sågs en liten stund. Snart är det dags för träning, men först tänker jag koppla av en stund till satc..
Jag är så otroligt shopping sugen! Det är tortyr när man är pank. Jag tror jag får pallra mig in till örebro och ta med mig tess på stan någon dag trotts att min plånbok inte skulle gilla det. 

RSS 2.0