long time no seen



Dålig bild, dålig uppdatering. Nu har det varit jul och allt det där, jag har varit glad och haft det skönt. Skulle önska lite mer sömn, men i morrn blire full rulle hela dagen på nyårsafton! Snart 2010, det känns...okej? Nyårslöfte? Bli ett benrangel. Nej, det går helt enkelt inte för mig. Snart börjar skolan med, borde plugga mer. Men jag vågar knappt tänka på det, då kommer ångesten. Blä. Jag känner att jag inte har några krafter till nya tag. Men det hoppas jag kommer. Än så länge har jag ingen aning om vad jag ska på mig i morrn, tråkigt, jag vill ha något nytt ju. Så nu kommer jag antagligen bli sur i morrn med. Typiskt. Neeeejdå, nu blire glada miner!
Gott nytt år!



a walk in the snow



found it!

 

 

 

 

 

 

can you hear it?


 


vänddigomochgå

 


 

I morgon har jag tenta, idag är jag rädd. Jag hatar dessa tentor! Nu har jag även fått för mig att jag kan allting, bara för att jag ska slippa öppna böckerna för att upptäcka att jag inte kan något. Blä. Jag vill att det ska bli fredag! Hoppas golvet hinner bli färdigt innan det, jag vill ha mer jul här hemma nu.
Igår kom min skor från nellys High Heels event till mig! De har varit så efterlängtade och jag blev så glad när avin kom på posten igår. Jag rev upp paketet med ett stort leende på läpparna. Leendet försvann. Det var fel färg på skorna, jag hade beställt svarta men fick beiga. Beige av alla färger! Jag är inte den som klagar, men jag kan INTE ha beiga skor! Ni som vet hur min hudfärg är förstår, jag skulle bli likblek! Men jag skrev och frågade om det skulle gå att fixa, så jag har nyss lagt mina kära-fel-skor på lådan och hoppas innerligt att jag får några skor överhuvudtaget nu. I want my shoes! Tesso kommer ju säkert få precis det hon beställt och de kommer sitta perfekt på henne, jag loooovar! Så kommer jag bli avundsjuk. Ja, inte är jag väl patetiskt?

Nu ska jag ladda om med lite glögg, och kanske baaaaara ett avsnitt till av oth ?


 


No words can say..


tillsammans klarar vi allt.



Efterlängtade snö!



Koman, stanna kvar nu!


sankta lucia









Så här såg min lucia ut. Hitta och hugga gran, fira mamma som var lucia, mysa, pyssel.



Icantletyougo



I said I don't,
but I need you so




doeshefuck



Nu längtar jag efter Uppsala helgen som en tok! Det ska bli så roligt och mysigt, med många skratt ;)
Men först har jag denna helgen att se fram emot, fira mamma och wille, utgång, mys, julbak och hugga gran! Även mer sömn hoppas jag på, jag är helt slut efter den här veckan. Sen måste jag ju plugga inför tentan med, och rensa lite bland alla prylar och pinaler jag har. Var finner man motivering till det?



whentheWHEELStouchground





Klippning i morrn, precis i rätt tid! Nu; dansmöte.
Det är kaos hemma hos oss! Vi tapetserar om och byter golv, så alla saker i våran två rummare är intryckt i vardagsrummet. Puh! Det ända posetiva är att det är super mysigt att sova här inne!

Tesso? Du klarar det, efter regn kommer solsken !



OHLALALA



Jag är grymt kär i alltihop! JAGVILLHA! Kolla in cocoo nu, massor med snygga nyheter!
Här kommer det verkligen handlas julklappar, även till mig själv ;)



Är ni sugna att handla julklappar från cocoo, tycker jag ni ska passa på nu. Jag kan ge er 15% rabatt på det ni handlar, fram till 22 december! :) Ange bara rabattkoden godjul. Yeay!




fold em





I want it bad



Titta vad jag fick av alla mina dansare på vår avslutning idag! En stooor korg med massa gott i. Jag blev så glad, för ledarna brukar inte få nåt! Hihi, tuuusen tack. Vår första termin har varit toppen :D

Nu väntas mat och One tree hill, sen ska jag och baby ha lite glöggmys.
I morrn ska jag tjäna pengar, och börja slita inför nästa tenta.



"You're always saving me"

dressed

Lite dåliga bilder på min silver klädsel på Emmas kanon fest!
Jag vill ha mer bilder Emma ;)


He is dangerous for you..


when you miss me the most


Jag vill skriva om så mycket så det tar stopp!
Men jag rekomenderar att gå in på tessos blogg och läsa om våran "snabba" tripp till örebro. Den tjejen är inte riktigt klok, en av hennes många sidor som jag älskar!

Today har jag varit inne i regninga nora på julmarknad, anträngde man sig fick  man faktiskt lite julkänsla ändå! Sedan mötte vi upp lite delar av släkten och gick och käkade julbord. Mysigt och gott :)



old times

Jag hittade massor med gamla roliga bilder hos mor och far hihi.
Pappa bjöd mig på sallad och blögg idag, när min karl är på julbord och mamma är på fest.
:)
Jaag bjuuuder !




I see you face with every punch I take,
and every bone I break, its all for you

RSS 2.0