a way to find yourself

Idag har jag en myskväll för själv när sambon inte är hemma, har hyrt två chickflick filmer och kanske tar mig ett glas vin. Jag behöver nog sådana här kvällar, men jag aktar mig för att ha dom i rädslan för att känna mig eländigt ensam. Men det känns bara skönt och avslappnande för tillfället :) Ta sig tid för sig själv.

Idag har jag tillbringat dagen tillsammans med min fina vän Carro Fejkis. Snart åker hon utomlands i fyra månader, så det var skönt att träffa henne innan det. Och roligt! Du är fantastisk! Hoppas du får det bra och roligt nu :)



Until we meet again..



Is that allright with you ?

Jag har haft en jätte bra helg! Ända sen i torsdags har det varit precis vad jag behövde. Ett bra slut på en jobbig tid. För nu fan ska den vara slut ! Allright? Helgen, ifrån i torsdags, har varit fyllt med tesso, skratt, shopping, förtidiga presenter, byggeri, optimism, lättnad, pastabuffe, vin, trevligt sällskap, fest, mat, mer vin, pulkaåkning, bastu, dans - massor med dans, och framför allt tid med min favorit person, och massor med pussar. Som jag sa, precis vad jag vill ha - och behöver.

Nu väntar en ny kurs, förhoppningar, vara flytthjälp, förhoppningsvis lite jobb, en hemflyttad-efterlängtad-behövlig vän, träffa Fejkis, få hem mina klänningar och förståss - ännu mer kärlek.



damien rice - 9 crimes


with a heavy heart I'm moving foreward, trying to do my best






Tenta i morrn, skjut mig !
Jag längtar till morgondagens eftermiddag och helgen, hoppas på gladare miner då.



...

Trött på allt gnäll, nu ska jag fan klara det här!

old songs on reapet in my head

Loka var underbaaart! Jag måste se till att få massage oftare, det är ju så himla skönt!
Det var en behövlig helg, på vissa vis, för det är jävligt tungt nu! Med mycket. Tentan på torsdag hjälper inte till. Usch, jag är livrädd för att inte fixa den. Det är tur jag har min karl i mitt liv, han är ett otroligt stöd. Efter tentan ska jag köra som en tok in till min vän och krama henne! Hon är en riktig kämpe. Sen behöver jag nog skratta tillsammans med henne nu, för att få lite ny energi.




Another failure to make it right

ohyes..

caught me eye

SNYGG-SNYGG-SNYGG-TATTOO


Det är att leka med eld, när du drar upp det här igen.



Slänger in en dålig mupp bild, ska på farfar kalas och äta god mat!
Kavajen, röda läppar och knokken är på, here we go!
Sonara arctica strömar genom mina högtalare, det trodde jag aldrig de skulle göra igen !
Tesso är på nå knas hitta-alla-låtar-vi-någonsin-har-lyssnat-på-humör idag och stör mig hela tiden, fast jag kan inte låta bli att le. Hondendär.


You're all I want,
you're all I need.



BOUNCE


Jag fick biljetter i julklapp av min bästaste bästa vän - till The Last Bounce i april,
och jag är sååå glad för det!
Jag längtar så jag blir tokig!



the light in your eyes


Grattis till Annelie idag! Hoppas du har en bra dag.

med lite ilska går allt

Avatar var brabrabra! Värd att se, otrooooligt :)

Såg click igår med, den påminnde ju lite om mina tankar om att kunna hoppa i minnet som jag skrev om tidigare. Lustigt. Fast jag skulle vilja ha mitt minnes hoppande lite mer problemfritt. Click - en bra film också. Den fick en att må otroligt bra efteråt och glad för vad man har. Jag och Niclas har det bra i vår familj :)  looooove!

Skolan är kämpig nu, för mig, och för min bästa tesso. Men vi klarar det, det vet jag :) Någon gång blir vi klara.
Jag tror på dig Tesso, det vet du.


Jag lääängtar till helgen, då har jag och baby blivit bjudna till Loka, spaaa! Yes, känns som helrätt just nu.





Grrr

I liiiike them !



turn back time

Någon borde uppfinna en manick som kan ta en tillbaka i tiden. Så man skulle kunna resa i sina egna minnen och återuppleva saker. Man kunde välja ett minne, en stund som man vill tillbaka till och sen när man är klar där kunna komma tillbaka till real tid. Varför inte under tiden man sover? Eller istället för att titta på tv, skulle jag kunna resa i mitt förflutna. Jag skulle hela klart välja mina minnen. Tänk så mycket man glömt? Tänk så mycket man ser tillbaka på som var så fantastiskt roligt? Tänk på allt man saknar? Och tänk om kunde få återuppleva det, om bara för en stund. Med hela kittet, känslor och allt. Fast samtidigt medvetenheten, så man kan ta sig tillbaka. Det vore något, det ska jag önska mig till nästa jul.

Då skulle jag vilja tillbaka till nyårsafton, för det var roligt! Sen skulle jag vilja hälsa på någon av "barngeni gängets" kvällar. Eller någon av alla tusen kvällar jag hade med en gammal vän. Och varför inte ögonblicket när Niclas sa att han ville vara med mig? Och och och Uppsala vill jag tillbaka till, till utekvällen med min bästa vän. Det finns mycket jag vill få uppleva igen. Inte för att jag inte vill leva i nuet, för det vill jag. Men det vore ju helt okej att få båda delarna?



diffrent heartbeats



I morgon blir det lite shopping, äta god mat på restaurang och bio med familjen. Det ser jag fram emot, sånna dagar gillar vi! Bion blir Avatar, och jag har ganska höga förväntningar nu när man hört andra som gillat den. Hoppas jag inte blir besviken. Fast jag tror den är bra, fast lite förutsägbar kanske? Känns som man fått sett hela filmen i trailern. Men den som lever får se, jag tror på den ändå :)

Idag har jag och sambon plockat massa här hemma, så det blir fint i det nya :) Sen gick jag iväg i kylan till mammas jobb, hon skulle prova sitt vattengympa pass på mig. På vägen hämtade jag ut ett packet från posten! Sex and the city boxen :D Äntligen! Jag har velat haft den i flera år nu.







jag drömde om dig i natt.
det fick mig att inse hur mycket jag saknar dig.
ditt gamla jag. det vi hade då. min vän.
det gör ont att veta att vi nog aldrig kommer prata med varandra igen.
du tål inte mig. jag tål inte dig. egentligen.
men jag saknar dig fortfarande, den du var.
jag undrar så vad du tänker på..



how could you be so heartless


jagsaknarvettigaord.



du gör mig lycklig.
tillsammans är vi som bäst.

new year

















PUSSS på er allihop och tack för en bra kväll!
Nu gör vi nästa år lika bra! Ni är bäst.


RSS 2.0